Dërgonte email-e si “Zonja e Parë” e Nigerisë, i pandehuri lihet në burg

Një burrë 48-vjeçar doli para gjykatës të hënën, i akuzuar për mashtrim prej 20.5 milionë dollarëve të personave në shume vende të botës duke pretenduar se ishte “Zonja e parë” e Nigerisë.... Lexo më shumë »

Brenda letrës me numrin ‘8’ është fshehur dhe një tetëshe tjetër, kur ta vëreni e keni të pamundur të mos e shihni (Foto)

Ndjekësit e rrjetit social Twitter, kanë mbetur si të humbur kur fillimisht është shfaqur një letër me tetë diamante dhe në të thuhej se brenda saj formohen tri ‘8’-she. Anglezi nga Liverpuli... Lexo më shumë »

Policia paralajmëron turistët në Barcelonë: “Nuk mund t’ju mbrojmë”, shpërndajnë fletëpalosje për t’i mësuar si të mbrohen (Foto)

Turistëve që po vizitojnë Barcelonën e Spanjës, iu është kërkuar ta mbrojnë vetën, pasi siguria e tyre nuk është e garantuar. Fletëpalosjet e shpërndara prej policëve, janë pjesë e sistemit të mbrojtjes... Lexo më shumë »