Triumfi i së keqes

Dështimi në Interpol është vetëm triumfi i së keqes. I së keqes që ka pllakosur Kosovën e udhëhequr nga një klasë politike e papërgjegjshme, e shantazhuar dhe e korruptuar. Lufta e Serbisë... Lexo më shumë »

KOSOVA DUHET TË SHPËTOHET NGA GËNJESHTRAT

Nuk ka shtet të shëndoshë pa arsim cilësor, pa shëndetësi e ekonomi të zhvilluar. Ne duhet të thërrasim pjesën më të shëndoshë të trurit të Kosovës që vepron jasht saj, t’i bashkohet... Lexo më shumë »

CLEMENT ATLEE: LUFTA SEKRETE E ANTICHURCHILLIT

Sot Clement Attlee konsiderohet gjerësisht si një lider i madh socialist, por nga arkivat po del një anë e panjohur e Kryeministrit që mundi Winston Churchill në zgjedhjet e vitit 1945: ajo... Lexo më shumë »